FAQ

Hvilken valuta er priserne på hjemmesiden i?


Alle priser er i den samme valuta som i det land du befinder dig i.


Hvilke betalingsmetoder accepterer i?


  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa

Hvilke transportører bruger i til forsendelse? 

Vi benytter os af en række anerkendte transportører herunder, men ikke begrænset til, UPS, DHL Express og USPS. Med ordrer af høj værdi vil transportørerne bede om en underskrift ved levering.

 

Jeg har lige bestilt en vare, hvornår bliver den afsendt?

Vi gør vores bedste for at kunne sende varerne hurtigst muligt. Hvis du vælger gratis forsendelse, kan det tage 1-2 dage for ordreren at blive afsendt, den gennemsnitslige leveringstid er 7-12 hverdagedage. trackingnumre opdateres 1-2 dage efter ordren er afsendt. Hvis du ikke har modtaget et trackingnummer efter 5 hverdage, bedes du sende en email til info@luxus-copenhagen.com

 

Jeg er ikke tilfreds med min ordre, kan den returneres? Hvad sker der hvis der opstår et problem?

 

Vi tilbyder en 100% pengene retur garanti, hvis produktet er defekt eller beskadiget. Vi giver dig 14 dage til at returnere den for fuld refusion. Du sender den retur for egen regning og når vi modtager produktet, refunderer vi det fulde beløb for dit oprindelige køb. For mere information, se venligst på det relevante afsnit. Kontakt os venligst før du returnerer den, for at få alle detaljer om, hvad du skal gøre. Bemærk: Hvis din pakke er i transit, skal du vente indtil den ankommer og derefter kan du returnere den til os for at få fuld refusion.

 

Kan jeg annulerer min ordre?

Du kan annulerer din ordre uden restriktioner inden for 2 timer fra ordredatoen ved blot at sende en email til info@luxus-copenhagen.com under alle omstændigheder er det nødvendigt at annulllere ordren inden forsendelse. Hvis varen allerede er afsendt eller under behandling, kan vi desværre ikke annullere ordren, men du kan returnere varen, så snart du modtager den.

 

Jeg har indtastet en forkert adresse, hvad skal jeg gøre?

Hvis du har bekræftet, at den adresse, du indtastede ved købet er forkert eller ufuldstændig, bedes du straks give os besked ved at sende en email til info@luxus-copenhagen.com Hvis den adresse du har angivet, er forkert, kan vi ændre den til den korrekte adresse inden for 12 timer. Efter 12 timers forkert forsendelse er der ingen garanti for refusion.

 

Hvor lang tid tager levering?

Den gennemsnitslige leveringstid er 7-12 hverdage.

 

Spørgsmålet jeg har er ikke på baggrunden, kan i hjælpe mig?

 

Selvfølgelig. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål under ofte stillede spørgsmål, bedes du sende en email til info@luxus-copenhagen.com ellers kan du skrive til os i boksen nedenfor og så vil vi med glæde hjælpe på enhver måde, vi kan. Vi modtager mange emails, så for vi kan svare dig hurtigst muligt bedes du inkludere dit ordrenummer eller angive, hvilke af varerne der er i din interesse og forklare din tvivl så tydeligt som muligt, tak.

 

Kontakt os:

Addresse: No.75 Wusi Road, Gulou District, Fuzhou, Fujian, 350003, China

E-mail: info@luxus-copenhagen.com

Telefon nummer: +86 133 8185 0503

Åbningstider: Mandag til fredag: 8:00 - 17:00